netdreams | Gran Vía Carles III, 58-60 Escala E, ppal 4ª Barcelona | netdreams@netdreams.net |+34 93 845 01 06

netdreams és una agència de comunicació i marketing digital per a pimes i startups. Desde el 1999 estem centrats exclusivament en el camp dels  serveis digitals. Dissenyem i gestionem pàgines web, xarxes sociales, botigues virtuals… aportant solucions actuals i a mida per cada client. Ens adaptem a la necessitat de cada projecte, oferint un ventall de solución pel seu èxit a la xarxa.

La nostra visió és clara: volem ser una de les principals agències de comunicació digital a Barcelona, proporcionant als nostres clients serveis de qualitat, amb valor afegit i a preus molt competitius.
Som professionals que creiem fermament que la passió i l’entusiasme ajuden a aconseguir resultats finals superiors.
La qualitat dels nostres serveis és una de les peces clau de la nostra companyia: treballem per tal d’oferir als nostres clients la màxima qualitat en tots els nostres serveis i productes.
El sector de la comunicació digital està en constant evolució.
La innovació en els serveis d’Internet i social media és fonamental. Per aquest motiu, per a poder oferir les últimes novetats als nostres clients, a netdreams estem en constant aprenentatge…
Tenim clar que el client és el més important, per això oferim serveis orientats a resultats i amb una atenció al client excel·lent.

A netdreams estem en permanent formació per a actualitzar els nostres coneixements tècnics i poder donar així un servei eficaç als nostres clients.

Apostem pel capital humà i per la comunicació de persona a persona. Creiem que treballar en un equip unit que domina diversos àmbits comunicatius ens ajuda a saber el que necessiten pels nostres clients. Coneixem perfectament l’àmbit de la comunicació i ens involucrem directament en els projectes dels nostres clients.

Us ajudem a modernitzar el vostre negocis, augmenten el seu públic objectiu i les seves vendes gràcies a les tecnologies de la informació i la comunicació.

Captura de pantalla 2013-10-27 a les 10.44.14

A principis de l’any 2001 vam guanyar el premi MACROMEDIA SITE OF THE WEEK amb la web corporativa de la nostra empresa, realtizada en FLASH, sistema web que a principis del 2000 era lider en les webs corporatives. VEURE LA WEB SITE DEL 2001.


Contacta amb nosaltres

netdreams | Gran Vía Carles III, 58-60 Escala E, ppal 4ª Barcelona | netdreams@netdreams.net |+34 93 491 52 77