netdreams | Gran Vía Carles III, 58-60 Escala E, ppal 4ª Barcelona | netdreams@netdreams.net |+34 93 845 01 06

Mantenimient i actualizació manual

netdreams, s’encarregar√† peri√≤dicament i segons les teves necessitats de l’actualitzaci√≥ dels continguts de la teva web. Ja sigui una web creada per nosaltres o una web que ja disposes creada per una altra prove√Įdor. Realitzarem un pressupost personalitzat en cada cas, podem plantejar treballar amb un pagament fix mensual¬† o b√© es facturaran les hores treballades.

que-hacemos-gestion
Mantenimient Automàtic

Actualitza tu mateix els continguts de la teva p√†gina web, amb uns coneixements m√≠nims podr√†s modificar continguts com per exemple: Novetats, Cat√†leg, Ofertes, Not√≠cies, etc…. Confeccionarem una aplicaci√≥ web CMS (de l’angl√®s Content Management System) que et permetr√† actualitzara els continguts des del teu propi gestor de continguts.

que-hacemos-promocion

Avantatges i Desavantatges

Cadascuna de les possibilitats t√© avantatges i desavantatges des del punt de vista del client. En el cas del manteniment manual realitzat per netdreams el client es despreocupa de les labors d’actualitzaci√≥ de la web. El client disposar√† d’un √ļnic contacte amb un membre de l’equip de netdreams, per a gestionar el seu compte.

Si l’opci√≥ triada √©s el manteniment autom√†tic, el client no dependr√† de netdreams per a realitzar les seves actualitzacions, ja que podr√† accedir a l’aplicaci√≥ i afegir, modificar o eliminar el que necessite sense tenir coneixements t√®cnics m√©s que a nivell d’usuari.

En molts casos molts clients opten per agafar ambdues opcions i certes parts de la web les actulitzen ells amb el gestor de continguts i altres parts m√©s gr√†fiques, com per exemple el disseny de banners, preparaci√≥ de newsletters… les realitza la nostra ag√®ncia.