netdreams | Gran Vía Carles III, 58-60 Escala E, ppal 4ª Barcelona | netdreams@netdreams.net |+34 93 845 01 06

Mantenimient i actualizació manual

netdreams, s’encarregarà periòdicament i segons les teves necessitats de l’actualització dels continguts de la teva web. Ja sigui una web creada per nosaltres o una web que ja disposes creada per una altra proveïdor. Realitzarem un pressupost personalitzat en cada cas, podem plantejar treballar amb un pagament fix mensual  o bé es facturaran les hores treballades.

que-hacemos-gestion
Mantenimient Automàtic

Actualitza tu mateix els continguts de la teva pàgina web, amb uns coneixements mínims podràs modificar continguts com per exemple: Novetats, Catàleg, Ofertes, Notícies, etc…. Confeccionarem una aplicació web CMS (de l’anglès Content Management System) que et permetrà actualitzara els continguts des del teu propi gestor de continguts.

que-hacemos-promocion

Avantatges i Desavantatges

Cadascuna de les possibilitats té avantatges i desavantatges des del punt de vista del client. En el cas del manteniment manual realitzat per netdreams el client es despreocupa de les labors d’actualització de la web. El client disposarà d’un únic contacte amb un membre de l’equip de netdreams, per a gestionar el seu compte.

Si l’opció triada és el manteniment automàtic, el client no dependrà de netdreams per a realitzar les seves actualitzacions, ja que podrà accedir a l’aplicació i afegir, modificar o eliminar el que necessite sense tenir coneixements tècnics més que a nivell d’usuari.

En molts casos molts clients opten per agafar ambdues opcions i certes parts de la web les actulitzen ells amb el gestor de continguts i altres parts més gràfiques, com per exemple el disseny de banners, preparació de newsletters… les realitza la nostra agència.