netdreams | Gran Vía Carles III, 58-60 Escala E, ppal 4ª Barcelona | netdreams@netdreams.net |+34 93 845 01 06

A netdreams treballem per a facilitar-te les coses, ens encarreguem per complet dels teus projectes a internet, començant per donar-te allotjament web. server_management

L’allotjament web o hosting és un servei que et permet emmagatzemar la teva pàgina web. Disposem de servidors dedicats en els millors Data Centers de Catalunya i dedicim per a cada client quina és la seva millor solució. El nostre hosting inclou, a més, bústies de correu amb transferència il·limitada i accés al webmail, perquè vostè puga accedir al seu correu electrònic des de qualsevol ordinador o telèfon mòbil (també oferim el servei de Google Apps, la tecnologia de Correo i/o allotjament web adaptada a la seva empresa)Alhora podem gestionar-li el registre del seu domini, amb l’extencío que vulguis .*com, .*.cat , *.es, *net, .*org, .*info, .*biz,. etc. ( Vols coneixer el nostre servei de Naming?) Si ja disposes de domini podem traslladar el teu domini a la nostra empresa, realitzar un canvi de titular si és que ho desitges, recuperar dominis caducats … i fins i tot traslladar la teva web als nostres servidors sense necessitat que et preocupis per res.  

Serveis CloudCloud Servers t’ofereix una ràpida posada en marxa dels teus servidors virtuals, podent escalar quan ho necessites i absorbint pics de demanda (Cloud Bursting). També nosaltres podem gestionar la teva plataforma cloud. Els nostres serveis de gestió integral et garanteixen el millor nivell de servei per a la teva infraestructura tecnològica mentre et dediques al realment a lo important: el teu negoci.