netdreams | Gran Vía Carles III, 58-60 Escala E, ppal 4ª Barcelona | netdreams@netdreams.net |+34 93 845 01 06

Ens encarreguem de registrar i gestionar de forma professional els seus noms de dominis i marques digitals a tot el món.

Existeix una metodologia complexa per trobar un nom apropiat, en tot projecte de naming s’estableixen uns camps de cerca, es determinen uns valors i atributs i s’associen conceptes i paraules.

elegir-dominio-.es-.com-o-.eu_

En paral·lel és imprescindible la realització de tests que ens ajudin a determinar quins noms funcionen millor en els diferents àmbits, situacions i públics, és convenient realitzar una matriu d’avaluació per obtenir més objectivitat i per no portar-nos sorpreses d’última hora,  s’ha de consultar la disponibilitat del nostre nom en els diferents organismes oficials com són l’Oficina de Patents i Marques, el Registre Mercantil així com la disponibilitat del nom de domini per a la seva utilització en Internet, i el registre a les principals xarxes socials com Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram…

Avui dia si el nostre nom no està lliure per poder ser registrat a internet gairebé podríem dir que no servirà per res.. i al contari, la disponibilitat del nom en internet obre tot un món de possibilitats pel nostre naming.

Gestió de dominis per empreses

Li ajudem a vigilar, registrar i gestionar de forma professional els noms de domini relacionats amb les seves marques i noms comercials.

 

Protecció de marques online

Li ajudem a identificar els dominis i webs rellevants per a la seva empresa i a solucionar conflictes amb les seves marques i noms comercials.

Certificats SSL

Els certificats SSL garanteixen la identitat del lloc web prevenint la falsificació de la identitat del remitent (phishing) i qualsevol altra alteració de la integritat del missatge.